Consultanta IT

Experiența noastră dobândită în mulți ani de activitate, dar și pregătirea continuă a specialiștilor noștri ne îndreptățesc să vă acordăm sprijinul de care aveți nevoie în implementarea soluțiilor IT.

Outsourcing & Helpdesk

Cu un departament de service constituit din ingineri și tehnicieni IT cu o vastă experiență putem oricând să ne îngrijim de sistemul dumneavoastră informatic.

Backup & Disaster recovery

Intr-o lume a tehnologiei inalte, nimic din tot ce reprezinta varful acesteia, nu are mai mare pret decat rodul muncii dvs.: datele. Folosind experienta noastra sunteti mai in siguranta, iar businessul poate reluat in orice moment din punctul critic in care a fost evitat “dezastrul”.

Virtualizare

Virtualizare in sine are cateva avanatje care pot fi demne de luat in considerare. Suntem aici sa va ajutam sa obtineti din infrastructura dvs. solutia IT care se potriveste nevoilor dvs., folosind noua tendinta in zona IT – virtualizarea

Hosting & Cloud

Compania nostra va pune la dispozitie intr-un data center,  intr-un mediu virtual, secure si cu disponibilitate de pana la 99%, solutii de hosting: server-e de email, site-uri, solutii de back-up in cloud, solutii de management si monitorizare IT.

Service & mentenanta

Compania noastră va oferă pe baza contractelor de support agreate de comun acord, variante de contract customizate pe nevoile din infrastructura dvs. Fie ca vorbim de alocare de personal permanent, fie ca vorbim de intervenție on site sau remote, fiecare soluție este ceea ce ne place sa credem varianta optima si prietenoasa pentru clientul Iren.