CRM

Optimizarea maxima a rolului clientului într-o organizație este un scop global. Acest scop este împărțit in obiective mai mici, specifice pentru urmărirea progresului in proces.

In atingerea acestui scop, vine in întâmpinarea dvs. Microsoft Dynamics CRM , o aplicație software de tip CRM, care oferă o soluție robustă și flexibilă pentru managementul serviciilor pentru clienți.

 

ERP

Microsoft Dynamics NAV este aplicația ERP pe care v-o oferim si care oferă afacerilor dvs. control asupra proceselor de business, precizie in administrarea sistemului de aprovizionare și informații de care angajații au nevoie pentru a fi eficienți și pentru a-și îndeplini cu succes atribuțiile.

Sistemul ERP oferit de noi este ușor de implementat și utilizat; Exista cel puțin trei motive pentru care ar trebui sa alegeți Microsoft Dynamics NAV:

  • Este ușor de utilizat. Microsoft Dynamics NAV arată și funcționează precum Microsoft Office. Asta înseamnă că oricare din angajații dvs. este deja pregătit și știe să-l utilizeze.
  • Funcționează exact așa cum vă așteptați să o facă. Funcționalitatea Microsoft Dynamics NAV este axată pe roluri. Furnizând informațiile corecte persoanelor potrivite din organizația dvs. vă asigurați că își pot îndeplini cu succes atribuțiile și chiar mai mult, pot planifica următoarele etape.
  • Dvs. faceți regulile. Cu Microsoft Dynamics NAV, echipa dvs. poate lucra de oriunde și oricând – de la birou, de acasă, sau de pe teren; mai mult, abilitatea de a alege între implementări cloud sau locale (on-premises) vă oferă flexibilitatea necesară afacerii dvs.